Lid worden van de VHZB

Lidmaatschap van de vereniging staat open voor een ieder die

Wil je je aanmelden als lid, schrijf je dan hier in. Behalve als je in opleiding bent, meld je dan via tabblad Organisatie per mail bij de secretaris.

Lidmaatschap opzeggingen dienen voor 1 december binnen te zijn bij het secretariaat. Na die datum moeten we constateren dat het te laat is en blijft u nog 1 jaar lid . Hier zijn ook contributiekosten aan verbonden.

Voor onze leden

Wij nodigen de leden van de vereniging van harte uit om mee te denken over praktijkvoering, vragen betreffende cliënten en het beleid van de vereniging.

Mailinglist

Uitwisseling van ervaring, kennis en informatie is wat ons als leden bindt. Leden die informatie willen delen met medeleden kunnen dat doen met onze mailinglist. Hiermee kunnen leden op eenvoudige wijze over verschillende onderwerpen van gedachten wisselen.

Alle leden zijn automatisch lid van de mailinglist. Indien je daar geen prijs op stelt kan je je eenvoudig afmelden

Ook deelnemen aan onze mailinglist? Word dan snel lid en ontvang het mailadres van de mailinglist.

Admidio

Ga direct door naar Admidio

Admidio is een applicatie waarvan de volgende functies beschikbaar zijn voor onze leden:

Toegang tot Admidio is alleen mogelijk met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer je deze gegevens niet meer hebt, kan je ze bij het bestuur opvragen. Mocht je problemen hebben bij het inloggen in Admidio, neem dan contact op met

technische ondersteuning